Zomerreizen
Recent bekeken reizen

MET KINDEREN OP VAKANTIE NAAR LAPLAND & LANG WEEKEND LAPLAND | NIEUWSBRIEF 19 NOVEMBER 2012


MET KINDEREN OP VAKANTIE NAAR LAPLAND
Lapland is in de winter een groot speelparadijs voor zowel jong als oud. De dikke laag sneeuw en ijs staat garant voor een diversiteit aan bijzondere activiteiten zoals b.v. een sneeuwscootertocht, hondensledetocht of sneeuwschoen wandeling. Wel zijn er bepaalde activiteiten die minder of juist meer geschikt zijn voor de verschillende leeftijden. Daarnaast heeft natuurlijk de kou enig invloed op het succes van de vakantie. Voor volwassenen is dit over het algemeen wel duidelijk, maar hoe zit het nu met kinderen? Is een wintersport vakantie naar Lapland wel geschikt voor kinderen? En zo ja, waar dien je dan rekening mee te houden?
Meer weten? Kijk dan hier: Met kinderen op vakantie naar Lapland

Kind houthakken in Lapland

LAPS WINTERSPORTAVONTUUR MET KINDEREN
Het Laps Wintersportavontuur is één van de meest ideale reizen voor families met kinderen. In de periode van de schoolvakanties hebben wij daarom een speciaal aangepast programma voor kinderen. De activiteiten die minder geschikt zijn voor kinderen zoals de sneeuwscootertocht, crosscountry tocht en sneeuwschoenwandeling worden zodanig aangepast dat zowel de kinderen als de ouders een uitdagende activiteit beleven en deze belevenis dus ook kunnen delen. Uiteraard is er voldoende tijd om samen met het gezin in de sneeuw te spelen, te eten, leuke foto’s te maken en ‘s avonds in de eigen cottage bij de open haard te zitten. Mede doordat er bij deze reis een Nederlandse activiteiten begeleid(st)er aanwezig is, zullen zowel ouder als kind, elk op haar eigen wijze, volop van Lapland kunnen genieten! Meer info over het aangepaste programma.

TIP!
Een reis naar Lapland is bijzonder genoeg om ruim van tevoren georganiseerd te hebben. Zeker met kinderen kan de teleurstelling groot zijn als de hoge verwachtingen niet waargemaakt kunnen worden. De beperkte capaciteit en kleinschaligheid zijn juist sterke troeven, maar zorgen er ook vaak voor dat een reis al vroeg in het seizoen volgeboekt kan zijn. Wil je met kinderen tijdens de schoolvakantie perioden naar Lapland toe ? Dan is het aan te bevelen om de reis op tijd te organiseren. Onze nieuwsbrief houdt je automatisch op de hoogte. Ben je nog niet ingeschreven? Dat kan dan HIER
ACTIEPAKKET LANG WEEKEND SKIËN IN LAPLAND:
Lapland wordt steeds populairder als wintersport bestemming en dat is niet voor niets! Boven de Poolcirkel is sneeuwzekerheid een gegeven, zijn er geen wachtrijen voor de lift, is de sneeuwkwaliteit doorgaans perfect en zijn er naast skiën en snowboarden, zoveel andere leuke winterse activiteiten te beleven. Wij bieden je nu een unieke kans om kennis te maken met skiën in Lapland.

Skien in Lapland
WANNEER
17 - 20 januari 2013
TARIEF
€ 675 p.p. o.b.v. 2 pers.
o.a. INCLUSIEF
Vlucht, transfer, hotel o.b.v. vol pension, Noorderlicht alert, 2 dagen liftpas en materiaalhuur.

Klik hier voor alle details.

DE LAATSTE INFOAVOND
VAN DIT SEIZOEN:

BEVER | ALKMAAR
do 29 nov 18:30 - 20:30 uur
Inschrijven? Klik hier!

Volg ons:
Facebook logo Twitter logo
rossignol fjallraven adidas visit under armour hestra