Zomerreizen

IN DE KERSTVAKANTIE NAAR LAPLAND & MET KINDEREN NAAR LAPLAND |  6 SEPTEMBER 2013  
Mensen rond vuur in Lapland

In de kerstvakantie naar Lapland

Kerst of nieuwjaar vieren in het sprookjesachtige land van de Kerstman, dit staat bij veel mensen hoog op het lijstje. Gezellig bij een knapperend haardvuur in een knusse cottage. Een dikke laag sneeuw voor de deur waarin je zoveel verschillende avontuurlijke activiteiten kunt beleven. En natuurlijk de lange donkere poolnacht waarin het Noorderlicht zich regelmatig laat zien...
Kerstman Lapland


Extra plaatsen met Kerst!

Met de komst van een extra directe vlucht naar Lapland in de populaire kerstperiode, is de kans dat je zelf deze unieke reisbestemming kunt ervaren weer iets dichterbij gekomen. Je vliegt dan in 3 uur van Amsterdam naar de poolcirkel en bij aankomst kun je direct de kerstman ontmoeten. Een meer treffende start van je kerstvakantie kun je jezelf bijna niet wensen. Verder kunnen we al je wensen vertalen in een aantrekkelijk reisprogramma. Want de leuke plekjes weten wij door onze jarenlange ervaring, moeiteloos voor je te vinden! Bekijk hier ons reisaanbod.
Gitty van Dijk


Mogen wij u even voorstellen...

1 September jl. is Gitty van Dijk bij onze organisatie aan de slag gegaan. Voor sommige reizigers is zij misschien al een bekend gezicht, want enkele jaren geleden heeft zij voor ons op locatie in Lapland als reisbegeleidster gewerkt. Met al haar opgedane kennis over de regio, kan zij u goed informeren en alle praktische vragen beantwoorden. Lees hier meer over team SWS.
Kinderprogramma husky Lapland


Laps wintersportavontuur met kinderen

Het Laps wintersportavontuur is één van de meest ideale reizen voor families met kinderen. In de periode van de schoolvakanties hebben wij daarom een speciaal aangepast programma voor kinderen. De activiteiten die minder geschikt zijn voor kinderen zoals de sneeuwscootertocht, crosscountry tocht en sneeuwschoenwandeling worden zodanig aangepast dat zowel de kinderen als de ouders een uitdagende activiteit beleven en deze belevenis dus ook kunnen delen. Uiteraard is er voldoende tijd om samen met het gezin in de sneeuw te spelen, te eten, leuke foto’s te maken en ‘s avonds in de eigen cottage bij de open haard te zitten. Mede doordat er bij deze reis een Nederlandse activiteiten begeleid(st)er aanwezig is, zullen zowel ouder als kind, elk op haar eigen wijze, volop van Lapland kunnen genieten. Download hier het speciale kinderprogramma.
  
Copyright © 2013 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.