Zomerreizen

FOTOGRAFEER HET LICHT VAN LAPLAND & LAPLAND INFORMATIE BIJEENKOMSTEN | 7 OKTOBER 2013


 
  
Mensen rond vuur in Lapland

Het licht van Lapland

Voor vele fanatieke fotografen is Lapland een dankbare bestemming om met de camera in de weer te zijn. Het licht en de omstandigheden veranderen voortdurend en dit levert vaak prachtige beelden op. Maar in de kou en met het geringe daglicht zijn er ook genoeg uitdagingen. Over het fotograferen in Lapland hebben we speciaal een pagina op onze site ingericht: Fotograferen in Lapland Maar zoek je echt een uitdaging? Dan is onze fotografiereis misschien iets voor jou!
Kerstman Lapland


Fotografiereis 'licht van Lapland'

Het thema ‘Licht van Lapland’ staat centraal in de fotografiereis die wij i.s.m. National Geographic en outdoor fotograaf Menno Boermans organiseren vanuit onze authentieke lodge. Deze 8-daagse reis met vertrek op zondag 12 januari is bedoeld voor de serieuze hobby fotograaf die zijn kennis op het gebied van techniek, compositie en bewerking wil verrijken. Januari is een prachtige periode van zeer bijzonder maar weinig daglicht.; een dikke laag sneeuw, schemerlicht, de eerste zonnestralen die met moeite boven de horizon uit proberen te komen en een heldere Arctische sterrenhemel. Allen ingrediënten voor magische winterse en sprookjesachtige platen. En wie weet worden deze uitdagingen wel beloond met de perfecte Noorderlicht foto?

Lees hier alle details over de fotografiereis ‘Licht van Lapland’
Kinderprogramma husky Lapland


Lapland informatie avonden

We hebben de afgelopen jaren met veel plezier door heel Nederland in Bever winkels informatie avonden georganiseerd. Komend najaar wordt deze opzet veranderd. Scandinavian Wintersports gaat binnenkort namelijk verhuizen naar een nieuw pand waar voldoende ruimte is voor een eigen presentatie ruimte, uiteraard geheel in Lapland stijl!

Zodra de inrichting van onze nieuwe locatie gereed is, zullen we direct van start gaan met onze informatie avonden. Definitieve data en tijden worden in de volgende nieuwsbrief gecommuniceerd!

Nog eventjes geduld dus, maar ondertussen kun je op onze Lapland informatie pagina's alvast heel veel informatie over Lapland vinden.
  

Copyright © 2013 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.