Zomerreizen

FOTOGRAFIEREIS IN LAPLAND | 26 OKTOBER 2012


 

Vers van de pers:
MASTERCLASS FOTOGRAFIEREIS NAAR LAPLAND

Voor vele fanatieke (hobby) fotografen is Lapland een dankbare bestemming om met de camera in de weer te zijn. Het licht en de omstandigheden kunnen voortdurend veranderen en dit levert vaak prachtige platen op. Maar er zijn ook uitdagingen zoals bijvoorbeeld de kou en het daglicht. Over het fotograferen in Lapland hebben we speciaal een pagina op onze site ingericht: Fotograferen in Lapland

Maar nu gaan we nog een stapje verder. In januari 2013 organiseren wij vanuit onze authenieke houthakkerslodge een unieke 8-daagse Masterclass fotografiereis naar Lapland. De Masterclass wordt gegeven door National Geographic en outdoor fotograaf Menno Boermans. De reis heeft als thema ‘Licht van Lapland’ en is bedoeld voor de serieuze hobbyfotograaf die zijn kennis wil verrijken op het gebied van techniek, compositie en bewerking. Januari geeft een periode van zeer bijzonder maar weing daglicht en daarnaast een winters en sprookjesachtig plaatje. Wellicht dat de uitdagingen worden beloond met de perfecte Noorderlichtfoto?
Lees hier alle details over de Masterclass fotografie Licht van Lapland

Masterclass fotografie licht van lapland

INFORMATIEAVONDEN
In de maand november organiseren we 3 informatie avonden bij verschillende Bever winkels door Nederland. Iedereen die geïnteresseerd is in een wintervakantie naar Lapland is van harte welkom op deze avond. We zullen je van alles vertellen over onze reizen, de bestemmingen en de voorbereiding op een reis naar Lapland. Heb je al een reis bij ons geboekt? Dan kan de voorpret alvast beginnen en kun je al je vragen over jouw reis persoonlijk aan ons stellen. Kun je deze datum niet of bezoek je liever een plek dichter bij je in de buurt? Kijk dan in de kalender voor de overige data en locaties!

Wat kun je verwachten?
Je bent welkom vanaf 18:30 en om 19:00 uur starten we met de centrale presentatie. We vertellen o.a. over de verschillende winterperioden in Lapland, het klimaat, sneeuwzekerheid, daglicht, Noorderlicht, we geven je kledingadvies enz. Uiteraard ondersteund met veel beeldmateriaal! Na afloop is er tijd om alle mogelijke vragen over Lapland of één van onze specifieke reizen beantwoord te krijgen. Ook is deze avond een goede gelegenheid om alvast kennis te maken, want wie weet zien we elkaar in Lapland!

Kalender
BEVER | GRONINGEN
1 nov | 18:30 - 20:30 uur
BEVER | HOUTEN
16 nov | 18:30 - 20:30 uur
BEVER | ALKMAAR
29 nov | 18:30 - 20:30 uur

Inschrijven? Klik hier!


Laplication appLAPLIFY JE LEVEN!
Op elke gewenste plek en tijdstip het Noorderlicht zien? Je foto’s bewerken met typische Lapland filters zoals Aurora Borealis, middernachtzon, sneeuw of ijs? Of voeg leuke Lapse elementen toe aan je foto zoals een rendiergewei, sneeuwscooter of sneeuwvlokken. Misschien wel de leukste voorpret voor je Lapland reis is de nieuwe gratis app voor je iPad of iPhone.

Download de gratis Laplication app
Meer weten hoe het werkt?


Masterclass fotografie reis lapland Menno BoermansWIE IS MENNO BOERMANS?
Menno is o.a. National Geographic fotograaf, deelnemer Carstensz Pyramide expeditie 2001, Broad Peak expedition 2004, Rock climbing Expedition Chili 2005, Manaslu Himalaya expeditie 2008, Mount McKinley expeditie 2011 en 2012, co-auteur van het boek : Ooghoogte /Vertical Vision.
Voor meer informatie: www.mennoboermans.nl

 
Volg ons:
Facebook logo Twitter logo
rossignol fjallraven adidas visit under armour hestra