Zomerreizen

NOORDERLICHT ALERT & THEMAREIS NOORDERLICHT & INFO BIJEENKOMSTEN | 13 NOVEMBER 2013


 
  
Mensen rond vuur in Lapland

Ons Noorderlicht alert

'Jawel, wakker worden! Er is momenteel bijzonder mooi Noorderlicht! Geniet ervan...'

Eén van de vele tekstberichten die de deelnemers van onze reizen afgelopen winter op hun mobiele telefoon hebben ontvangen. En wij genieten er enorm van om de droom van onze gasten op deze manier te kunnen vervullen. Hoe we dit doen? Simpel, hoe meer mensen elkaar informeren, hoe groter de kans om het Noorderlicht daadwerkelijk waar te nemen. Doordat we gedurende de winter zelf ook in Lapland wonen, is het contact met de locale bevolking optimaal. Inmiddels weet iedereen in de regio hoe belangrijk het Noorderlicht voor onze gasten is. Velen kennen dan ook ons telefoonnummer en stellen ons op de hoogte. Heeft iemand het Noorderlicht gespot, dan ontvangen onze gasten een SMS. Een oeroud principe dat echter effectiever én betrouwbaarder is gebleken dan menig Noorderlicht voorspelling via website of telefoon App. Meer lezen...
Kerstman Lapland


Themareis Noorderlicht

Noorderlicht is voor velen een reisdoel op zich, echter de kans bestaat dat het Noorderlicht zich niet laat zien. Het is en blijft een natuurverschijnsel dat zich niet laat plannen. Vandaar dat wij een themareis hebben samengesteld dat ook zonder het zien van Noorderlicht een geweldige beleving moet zijn. Het programma is zodanig samengesteld dat de verschillende activiteiten avontuurlijk zijn en waarbij met een schuin oog de donkere Arctische hemel in de gaten wordt gehouden.

Vanwege het succes van deze reisformule hebben we een extra datum ingepland met gegarandeerd vertrek op 19 januari 2014.

Bekijk hier het programma en details van deze bijzondere reis. 

Kinderprogramma husky Lapland


Verhuisbericht | Info bijeenkomsten

Scandinavian Wintersports is 1 november jl. verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Hier hebben we een speciale Lapland presentatie ruimte gecreëerd. Inmiddels zijn er al enkele succesvolle informatie bijeenkomsten georganiseerd. 


Wil je ook een informatie bijeenkomst bijwonen? Bekijk dan hier de beschikbare data en meld je aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen en je reis te bespreken.

Nieuwe adres Scandinavian Wintersports:
Sluispolderweg 11A17
1505 HJ  Zaandam
T: 075 - 6 159 759
  

Copyright © 2013 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.