Zomerreizen
MAATWERK.jpg

Zoveel mensen zoveel wensen!

Wellicht heeft u de reizen op onze site bekeken en staat net de reis zoals u zich voorstelt niet tussen. Geen probleem want de kennis van de regio en onze ervaringen met de wintersport activiteiten is juist onze sterke troef!

Vanuit ons kantoor in Lapland kunnen wij praktisch aan al uw wensen een invulling geven. Maar ook kunnen wij u optimaal informeren over mogelijkheden en omstandigheden, want helaas is niet alles op elk gewenst ogenblik mogelijk. Denk hierbij aan beperkende omstandigheden van klimaat (extreme koude en sneeuwcondities) en infrastructuur (zoals grote afstanden, beperkte dienstregelingen, hoge taxikosten). Helaas hebben wij al menig 'Doe-het-zelf–reiziger' uit de brand moeten helpen tijdens zijn of haar winterse bezoek aan Lapland. Goedkoop bleek in veel gevallen duurkoop. Om nog maar te zwijgen van teleurstelling bij gemiste activiteiten doordat er gewoonweg geen beschikbaarheid meer was.

Wilt u met uw reisgezelschap iets bijzonders, waarbij niets tot het toeval wordt overgelaten? Onbezorgd en comfortabel uw droomreis waarmaken? Maak uw wensen kenbaar bij ons en wij gaan voor u hiermee aan de slag!

Of we nu in Lapland of in Nederland zijn, u kunt ons hier makkelijk bereiken.