Zomerreizen
Recent bekeken reizen
VERZEKERING_2.jpg

Welke verzekering heb ik nodig?

logo allianz global assistance

Folders:

> Folder kortlopende reis- en annuleringsverzekering

> Folder sneeuwscooterverzekering

Verzekeringskaarten (beknopte voorwaarden):

> Reisverzekering

> Annuleringsverzekering

Schade melden:

> Online schade melden

Als je op vakantie gaat, en zeker op wintersport, zijn er andere risico's dan in Nederland. Overkomt je iets, dan zijn de regels vaak anders dan in ons land. Daarom is het van groot belang om je reis goed verzekerd te hebben, dat geeft immers een veilig gevoel. Via onze partner Allianz Global Assistance verzekeringen sluiten wij graag een passende reis-, annulerings- en/of sneeuwscooterverzekering verzekering voor je af.

Reisverzekering met personenhulp, bagage, medische kosten, ongevallen & wintersportdekking
Kortlopend en compleet. De perfecte reisverzekering met prima dekking voor een onbezorgde wintersportvakantie. Bekijk altijd ook even je polisvoorwaarden van je zorgverzekering, deze gaat namelijk altijd vóór je reisverzekering en het is natuurlijk onnodig jezelf dubbel te verzekeren!

Sneeuwscooterverzekering

Bij het sneeuwscooteren geldt er een maximaal eigen risico tot € 1.000,- Helaas dekt de verzekeraar dit eigen risico niet zodat je voor een vervelende verrassing kunt komen te staan. Samen met Allianz Global Assistance heeft Scandinavian Wintersports hier speciaal een verzekering voor ontwikkeld: de sneeuwscooterverzekering. Voor slechts € 10,- per bestuurder, is het eigen risico gedekt en stap je met een gerust hart op de sneeuwscooter!

Annuleringsverzekering Volledig
Met een Annulering Volledig ben je goed verzekerd als je een vakantie onverhoopt moet annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mis je een deel van de vakantie, dan ontvang je van de Allianz Global Assistance een vergoeding voor iedere dag dat je geen vakantie hebt kunnen vieren.

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering

Wil je op safe spelen? Kies dan voor de Dubbel-Zeker! Bij annuleren krijg je altijd de maximale vergoeding. Ook bij een onverhoopte onderbreking van je reis krijg je de volledige reissom vergoed. Zelfs als je op de voorlaatste dag je reis afbreekt. Dat is een prettig idee.
Let op:
Een annuleringsverzekering dient altijd binnen 7 dagen na boeking afgesloten te worden. Het is niet mogelijk om een annuleringsverzekering te annuleren. Het risico dat de verzekeringsmaatschappij loopt gaat namelijk in op het moment dat de verzekering wordt afgesloten.

Incassering premiebedrag
Bij het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering wordt het premiebedrag automatisch door de Allianz Global Assistance van uw rekening geïncasseerd. Doorgaans vindt dit in het geval van een annuleringsverzekering, binnen een week plaats. Bij een reisverzekering wordt het bedrag vlak voor vertrek geïncasseerd. Helaas kunnen wij deze automatische incasso's niet voor u controleren.

Ben je al doorlopend verzekerd?
Raadpleeg bij je annuleringsverzekering op de polis even de maximale verzekerde reissom. In veel gevallen is deze namelijk lager dan jouw reissom en het zou jammer zijn als je voor vervelende verrassingen komt te staan. En denk bij je reisverzekering aan een wintersportdekking!


Premies*

Reisverzekering (pakket B) incl. personenhulp, bagage, geneeskundige kosten, ongevallen & skiën/snowboarden

€ 2,95 p.p. per dag

Sneeuwscooterverzekering tot een eigen risico van € 1.000,-

€ 10 p.p. per safari

Annuleringsverzekering Volledig

5,6% van de totale reissom

Dubbel-Zeker annuleringsverzekering

6% van de totale reissom

Meeverzekeren samengestelde reis of (zaak)waarnemer

+1% van de totale reissom


* Alle premies zijn excl. € 4,50 poliskosten
en in het geval van een sneeuwscooter- of annuleringsverzekering, 21% assurantiebelasting