Zomerreizen
LAPLAND_SNEEUWSCOOTER.jpg

Lapse cottage avontuur voor actieve groepjes vanaf 6 personen

> Deze reis online boeken

> Reisprogramma en informatie

> Voorbeeld accommodatie 1

> Voorbeeld accommodatie 2

> Paklijst

HUSKY SAFARI
Pyhä Cabin cottage PK6
rendierslee lapland
cross country tocht lapland
kaart Pyhä lapland

Je gaat een week naar Lapland en dan wil je ook alles eruit halen wat erin zit. Een lekker actief programma met lange safari's en daarnaast tijd om zelf te skiën. Je gaat met je eigen clubje vrienden of familie op pad en wil graag samen in een mooie cabin op loopafstand van alle faciliteiten verblijven. Natuurlijk met een eigen sauna en open haard. Dan is deze complete 8-daagse reis precies wat je nodig hebt!

Bij deze reis verblijf je met jouw gezelschap in een mooie houten cabin op loopafstand van de skipiste en aan de rand van het Pyhä-Luosto National Park. Want wat is er nu leuker om naast een gezamenlijk activiteitenprogramma met de familie of vriendengroep in één grote cabin te kunnen verblijven met voldoende luxe en privacy? Daarnaast zijn alle faciliteiten op directe loopafstand waardoor een goed gevuld programma de ultieme Lapland-beleving op een ontspannen wijze waar kan maken.

Jullie beleven gezamelijk een programma vol activiteiten in mooie mix van natuur, actie en cultuur; Je doorkruist bossen en moerassen per sneeuwscooter, ontdekt op de latten de mooie natuur, beleeft een bijzonder diner met lokale gerechten bij de rendierfarm en verkent de Lapse wildernis op sneeuwschoenen. Dit alles maakt deze reis heel bijzonder!

In deze reis zijn praktisch alle hoogtepunten van winters Lapland opgenomen, maar mochten er nog specifieke wensen zijn dan kan het een en ander altijd nog aangepast worden. Uiteraard is ook bij deze goed verzorgde reis het gemak van een Nederlandse reisbegeleiding op locatie, die altijd te bereiken is.lapland informatie bijeenkomst

De highlights van deze reis:

 • Sneeuwscootersafari naar de amethistenmijn (7-8 uur)
 • Huskysafari (ca. 20 km)
 • Sneeuwschoen wandeltocht door National Park (ca. 4-5 uur)
 • Bijzondere Lapse kookavond bij de rendierfarm incl. rendiersledetocht
 • Langlauftocht (3 uur)
 • Bezoek aan Santa Village op de Poolcirkel
 • Noorderlicht alert
 • Eigen ski-uitrusting gratis mee aan boord van het vliegtuig


Locatie

Pyhä is een klein plaatsje ca. 120 km boven de poolcirkel aan de rand van het Pyhätunturi National Park. Pyhätunturi, ook wel de Heilige Berg genoemd, is een prachtig skigebied met afdalingen in vele gradaties, van zeer makkelijk tot zeer moeilijk (pisteplan) Daarbij maakt het droge klimaat sneeuwcondities uitstekend! Het programma is zodanig samengesteld dat de activiteiten op verschillende locaties in de Pyhä-Luosto regio plaatshebben. Op deze manier zullen jullie een goede indruk krijgen van de diversiteit van de regio.

Accommodatie
Het verblijf is in de ruime houten cabin vlakbij de piste. De cabin is o.a. voorzien van sauna, open haard, ruime keuken met moderne apparatuur en droogkast voor de wintersportuitrusting.

Activiteiten
Gemak en comfort is de leidraad bij deze reis, vandaar dat wij het pakket alvast goed hebben ingericht met een flink aantal activiteiten. Zo loop je niet de kans om deze ervaringen te missen. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan kun je altijd nog een extra activiteit uit het keuzemenu bij boeken. Kijk hiervoor bij de data en prijzen.Geen zin om zelf te koken? Dan is het cateringpakket wellicht iets voor je. Elke dag geniet je van een heerlijk driegangenmaaltijd Lapse stijl welke warm bij je cabin wordt afgeleverd. Een heerlijke luxe! Bekijk hier het menu

Uniek vanwege:

 • Speciale reis voor kleine groepjes met afwisselend en uitdagend programma
 • Mooie lange safari's voor volop Laplandbeleving, die je niet snel elders zult vinden
 • Mooie accommodatie o.a. voorzien van sauna en open haard
 • Nederlandse reisbegeleider op locatie bereikbaar
 • Directe vlucht Amsterdam-Rovaniemi (tot 17.12 Amsterdam-Kittilä)