Zomerreizen
TEAM_SWS_2017_2018_1

Wie is Scandinavian Wintersports?

vacatures scandinavian wintersportsAl sinds 2004 organiseert en voert Scandinavian Wintersports reizen uit naar Lapland. Hierbij zijn kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en specialistische kennis onze speerpunten. De passie voor wintersport en de bestemming Lapland heeft ons ooit doen besluiten om de reisorganisatie te starten. Al enige jaren bezit Scandinavian Wintersports ook een eigen lodge in Lapland, welke gebruikt wordt voor verscheidene programma's. Van hieruit wordt gedurende de zomer en de winter een kantoor bemand. De kans is dus groot dat je email of telefoon vanuit Lapland wordt beantwoord. Dichter op het vuur is praktisch onmogelijk en je begrijpt wel... met de expertise zit het dus wel goed!

Team SWS
Het vaste team bestaat uit René Köhler, Gerda Swartsenburg, Gitty van Dijk, Judith Vos en Stephanie Bloothoofd

René Köhler Scandinavian Wintersports Lapland

Gerda Swartsenburg Scandinavian Wintersports Lapland Gitty van DIjk Scandinavian Wintersports Lapland Judith Vos Scandinavian Wintersports Lapland Stephanie Bloothoofd Scandinavian Wintersports Lapland
René Köhler Gerda Swartsenburg Gitty van Dijk Judith Vos
Stephanie Bloothoofd


Daarnaast is er op locatie in Lapland er altijd een team van Nederlandse activiteiten- en reisbegeleiders aanwezig. Zij zijn allen enthousiaste en gekwalificeerde buitensport of sneeuwsport instructeurs met de nodige ervaringen op wintersportgebied en gastgerichtheid. Een betere bagage kun je haast niet wensen voor een bestemming als Lapland.Het team wordt voorafgaand aan het seizoen specifiek getraind op de kennis van de verschillende sneeuwsporten, de werkzaamheden en de omgeving. Ook wordt er aandacht besteed aan achtergronden en kennis over de bestemming Lapland. Maar de specifieke kennis over b.v. rendieren, Noorderlicht, Sami cultuur en husky honden is leuker om te horen van de desbetreffende lokale gids tijdens de activiteit. Onze reisbegeleiders zijn immers geen wandelende encyclopedieën! De taak van de activiteiten- en reisbegeleider is er vooral op gericht om je verblijf in Lapland zo comfortabel, leuk en veilig mogelijk te maken.Wij zijn trots op het team reisbegeleiders van de afgelopen jaren en zijn hen zeer dankbaar voor hun goede zorgen voor onze gasten!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze actuele vacatures.